Mázolás-gittelés

Ajtók mázolása

Ideje lenne festeni az ajtókat. A színes ajtó egy teljesen új helyérzetet teremt még meglehetősen egyszerű helyiségekben is.

Tapétázás

Útmutatás a tapétához

Köztudott, hogy a tapéta a legnépszerűbb csináld magad tevékenység. Egyszerűnek tűnik a tapétázás – csak jó utasítások betartásával lesznek kielégítők az eredmények.

Mit értünk tisztasági festés alatt?

Mit értünk tisztasági festés alatt?

A tisztasági festés egy olyan szolgáltatás, amelyet csak jó állapotú falakon végzünk. Ilyenkor mindössze egy új festékréteg kerül applikálásra. A tisztasági festés célja, hogy falainkat 2-3 évente felfrissítsük, illetve megszabaduljunk a lerakódott porrétegtől. Minden festés után otthonunk kinézete jelentősen megújul, sőt a levegő minősége is sokat javul.

Mennyezet festés

Értékes tippek a mennyezet festéséhez

Minden ezermester már megpróbálta a festést. Feltűnő, hogy a mennyezetet nehezebb festeni, mint az oldalfalat. Tanuljon meg itt értékes tippeket szerezni, amelyek segíthetnek az optimális mennyezeti festés elérésében.

Hogyan is lesz mosható egy fal szobafestés után? A szobafestő válaszol!

A mosható fal titkai

Szobafestés előtt a megfelelő festék kiválasztása mindig hosszas mérlegelést igényel, ugyanis a szín mellett egyéb speciális tulajdonságokra is figyelnünk kell. Ilyen például a moshatóság, aminek köszönhetően időről időre letakaríthatjuk a falat, ha nemvárt foltok tűnnének fel rajta.

festés-mennyezet

Tisztasági festés Budapesten kedvező áron!

Mit értünk tisztasági festés alatt?
Milyen hibákkal találkozunk legtöbbször?
Milyen teendői vannak egy tisztasági festést megelőzően?

ajtó-mázolás

Ajtó festés: lépések

Mázolás árai. Melyik festék alkalmas ajtófestéknek? Az ajtó festése: A megfelelő festékek további tulajdonságai! Egy olcsó festékkel lehet, hogy dupla annyi időbe és erőfeszítésbe telik elvégezni ugyanazt a munkát!

Mennyezet festés

Mennyezet festés gyakorisága

Mennyezet festés: gyakorisága számos dologtól függ.
Mikor volt utoljára festve a mennyezet?
Melyik helyiségben kell festeni (vizes helyiségben )
A korábban használt festék minősége
Az előző festési munka minősége

tapetazas-Zugló

Tapétázás a nappaliban,hálószobában,gyerekszobában.

A tapétázás kreatív felhasználásának a gyerekszobában csak a képzelet szab határt. Ha a tapéta kiválasztásakor figyelembe veszi otthona stílusát, általában harmonikusabb vizuális kifejezést érhet el. Vegye figyelembe a beeső fényt is. Ha a szoba sötét, válasszon világos tapétát.

fontos-tudnivalok-a-szobafestesrol

A szobafestést gyakran érezzük felesleges kiadásnak.

Sokan mondják, hogy ezen lehet spórolni felújításkor. Sokan hiszik azt, hogy az ő tudásuk bőven elegendő lehet a szobák vagy akár az egész ház átfestéséhez. De sose bízzuk a véletlenre! Mert mi, laikusok legtöbbször olyan hibákat vétünk, amire azt gondoljuk, semmiség, mialatt több kárt okozunk, mint gondolnánk.

fontos-tudnivalok-a-szobafestesrol

Szobafestés Szabó István szobafestővel 2023-ban is!

Nem is kell ragozni, milyen nehéz évek állnak mögöttünk, s milyen furcsa és nehéz év áll még előttünk. Most, hogy nem ragoztuk, fontos azt azonban leszögezni, hogy az élet megy tovább.

fontos-tudnivalok-a-szobafestesrol

Cikkünkből megtudhatod, miket is érdemes figyelembe venni szobafestő választáskor.

Továbbá azt is, miért érdemes 2023-ban is szakemberre bízni a munkát és nem saját kezűleg nekikezdeni.

fontos-tudnivalok-a-szobafestesrol

2023 az év színe Viva Magenta 18-1750

Új év, új én, szól a mondás minden év január elsején. Ez az év lehet, új év, új enteriőr. Új belső kép. Az infláció során nem tudunk mindenről lemondani. Nem tudunk mindenen spórolni. Ha itt az idő, akkor újra kell mázolni a falakat, akkor fel kell újítani a belső tereket. Akkor kell glettelés, javítás, festés

fontos-tudnivalok-a-szobafestesrol

Szobafestést tervez ,tisztasági festésen gondolkodik?Lecserélné régi tapétáját?

Szobafestés-fesse le a falakat és a mennyezetet.Tisztasági festés! Pillanatok alatt újra olyan mint az új.Tapéta, mint egyszerű megoldás a hálószobába.A mennyezeti stukkó egy klasszikus, ha faltervezésről van szó.