tapetazas-Zugló

A tapéta napjaink egyik legmenőbb belsőépítészeti trendje.

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedi falak vagy egész szobák tapétázásával teszik egyedivé otthonukat. Különböző tapéták választéka van, amelyek mindegyike valami különlegeset adhat a helyiségnek. Nagy lépésnek tűnhet, amikor először tapétázik. Fontos még hozzátenni: A tapéta eltávolítható vagy cserélhető.
Ez nem egy végső választás. Változik a divat, és változik a saját ízlésünk is. A tapétának sem kell a belső térben a domináns elemnek lennie.
Ha világos, vagy egyszerű tapétát választanak a szoba egyetlen falára, a tapéta inkább kiegészíti, mintsem uralja a dekorációt. Az otthon összes szobáját tapétázhatja. Figyelembe kell azonban venni a tapéta minőségét és tulajdonságait.

Tapétázás a nappaliban

A nappali gyakran a család, a barátok és a szórakozás találkozási pontja. Ezért előnyös olyan háttérképet választani, amely hangulatos környezetet és jó hangulatot teremt. Legyen hű az otthon stílusához. Ez egy régi lakás? Itt a virágos tapéták és a kanyargós ágak gyakran magukhoz térnek. Ha egy minimalista új épületben él, a világos grafikai minták támogathatják az áramvonalas stílust. Ha a tapéta kiválasztásakor figyelembe veszi otthona stílusát, általában harmonikusabb vizuális kifejezést érhet el. Az otthon padlóját is figyelembe kell venni .

Tapétázás a hálószobában

A hálószoba az a helyiség, ahol feltöltődünk és új energiát kapunk. A helyiségnek nyugalmat és pihenést kell kifejeznie. A dekoráció, amivel körülvesszük magunkat, lelkileg hat ránk, még akkor is, ha ezt a mindennapi életben nem feltétlenül vesszük észre. A megfelelő nyugalom és kikapcsolódás hangulatát tudja megteremteni.
A tapéta világosabbá és kényelmesebbé teheti a helyiséget, és szépen és integrált módon kiegészítheti a többi dekorációt.
A hálószoba díszítésekor szem előtt kell tartani, hogy az általános kifejezés ideális esetben nyugodt és harmónia legyen.
Előnyösen választhat tompa és visszafogott színű tapétát, amely enyhe és nyugodt légkört teremt.
Vegye figyelembe a beeső fényt is. Ha a szoba sötét, válasszon világos tapétát. Ha a szoba világos, választhat sötét és világos tapétát is. A hálószoba díszítésekor kerülni kell a túldíszített és hivalkodó megjelenést, mivel a helyiségnek nyugodt kifejezéssel kell rendelkeznie.

Tapétázás gyerekszobában

A gyerekszobának többféle funkcióval kell rendelkeznie. Biztosan egy izgalmas játszószoba, amely kreatív játékra és tanulásra hív. Ugyanakkor nyugodtnak és lazának kell lennie, hogy nyugalmat keltsen lefekvéskor. Alkalmaznia kell barlangokat, titkokat és szinte a legfontosabbat: a biztonságot.
Fontos, hogy a gyermek otthon érezze magát, biztonságban érezze magát.
A tapétával egyszerűen létrehozhat gyönyörű és menő gyerekszobákat, amelyek mindenre képesek. A gyermek életkorától függően olyan tapéták állnak rendelkezésre, amelyek megjelenésében, színében és mintájában relevánsak.
Rózsaszín felhők, rajzfilmek szuperhősei, menő kalózok vagy aranyos állatok lógjanak a falakon? Mindent meg lehet tenni, és az eredmény egy irigylésre méltó gyerekszoba lesz .
Egyre több szülő választja egyetlen fal tapétázását, ami hozzájárul a szoba ragyogásához és vizuális kifejezéséhez, miközben a tapéta nem válik domináns elemmé. Ha a helyiség elég nagy, akkor az egyik végét vagy falát tapétázhatja egyfajta tapétával, a másik végét vagy falát pedig egy másik tapétával.
Ezzel a helyiség vizuálisan két részre osztható, ahol az egyik terület a kreativitásnak és a fejlődésnek ad teret, a másik pedig pihenésre és alvásra hív.
A tapétázás kreatív felhasználásának a gyerekszobában csak a képzelet szab határt.
A gyermek személyes teret kap, amely hozzájárul a pozitív gondolkodásmódhoz és a kreatív játékhoz. Sok gyerektapéta kapható élénk színekben, nyugodt motívumokkal, de vannak olyan színes gyerektapéták is, amelyek feldobhatják a szobát.

Tapétázás árak

  • Tapétázás árak : (csak munka díj középnehéz tapéta): 3500 Forint
  • Tapétázás árak : (csak munka díj nehéz tapéta): 4000 Forint
  • Üvegszálas tapétaragasztás (csak munka díj): 2500 Forint
  • Fotó tapéta ragasztása : 6000 Ft
  • Fűrészporos tapétázás árak: 2 réteg festéssel kompletten: 5300 Forint

Tapétázáshoz keressen bennünket bizalommal!