A blogunkban cikkeket, tanácsokat és útmutatókat teszünk közzé a festés és otthoni dekoráció világából.

Fedezze fel a Tisztasági festés kisokosát, ahol összegyűjtöttük a legfontosabb fogalmakat és információkat az árazásról.

Ne hagyja ki értékes tippeinket a mennyezet festéséhez, amelyek segítenek abban, hogy tökéletes végeredményt érjen el.

Ha tapétázásra adná a fejét, olvassa el tapétázási útmutatónkat, amely lépésről lépésre vezeti végig a folyamaton.

Szobafestés és a Fal Nedvesség Elleni Szigetelés Fontossága

Szobafestés és a Fal Nedvesség Elleni Szigetelés Fontossága

A szobafestés során a falak nedvesség elleni szigetelése elengedhetetlen lépés. A megfelelő előkészítés, beleértve a vakolat leverését és újravakolását, valamint az injektáló krém használatát, biztosítja, hogy a festés tartós és esztétikus legyen.

Szobafestés albérletben

Szobafestés Albérletben:

Az albérletben történő szobafestés remek módja annak, hogy otthonosabbá és személyesebbé tegyük a lakóterünket. Azonban mielőtt belevágnánk, fontos néhány dolgot figyelembe venni, hogy ne sértsük meg a bérleti szerződést.

Mázolás-gittelés Ajtók
          mázolása

Ajtók mázolása

Ideje lenne festeni az ajtókat. A színes ajtó egy teljesen új helyérzetet teremt még meglehetősen egyszerű helyiségekben is.

Útmutatás a
          tapétához

Útmutatás a tapétához

Köztudott, hogy a tapéta a legnépszerűbb csináld magad tevékenység. Egyszerűnek tűnik a tapétázás – csak jó utasítások betartásával lesznek kielégítők az eredmények.

Mit értünk tisztasági festés alatt?

Mit értünk tisztasági festés alatt?

A tisztasági festés egy olyan szolgáltatás, amelyet csak jó állapotú falakon végzünk. Ilyenkor mindössze egy új festékréteg kerül applikálásra. A tisztasági festés célja, hogy falainkat 2-3 évente felfrissítsük, illetve megszabaduljunk a lerakódott porrétegtől. Minden festés után otthonunk kinézete jelentősen megújul, sőt a levegő minősége is sokat javul.

Mennyezet festése tippek

Értékes tippek a mennyezet festéséhez

Minden ezermester már megpróbálta a festést. Feltűnő, hogy a mennyezetet nehezebb festeni, mint az oldalfalat. Tanuljon meg itt értékes tippeket szerezni, amelyek segíthetnek az optimális mennyezeti festés elérésében.

Hogyan is lesz mosható egy fal szobafestés után? A szobafestő válaszol!

A mosható fal titkai

Szobafestés előtt a megfelelő festék kiválasztása mindig hosszas mérlegelést igényel, ugyanis a szín mellett egyéb speciális tulajdonságokra is figyelnünk kell. Ilyen például a moshatóság, aminek köszönhetően időről időre letakaríthatjuk a falat, ha nemvárt foltok tűnnének fel rajta.

festés-mennyezet

Tisztasági festés Budapesten kedvező áron!

Mit értünk tisztasági festés alatt?
Milyen hibákkal találkozunk legtöbbször?
Milyen teendői vannak egy tisztasági festést megelőzően?

ajtó-mázolás

Ajtó festés: lépések

Mázolás árai. Melyik festék alkalmas ajtófestéknek? Az ajtó festése: A megfelelő festékek további tulajdonságai! Egy olcsó festékkel lehet, hogy dupla annyi időbe és erőfeszítésbe telik elvégezni ugyanazt a munkát!

Mennyezet festés

Mennyezet festés gyakorisága

Mennyezet festés: gyakorisága számos dologtól függ.
Mikor volt utoljára festve a mennyezet?
Melyik helyiségben kell festeni (vizes helyiségben )
A korábban használt festék minősége
Az előző festési munka minősége

tapétázás-Zugló

Tapétázás a nappaliban,hálószobában,gyerekszobában.

A tapétázás kreatív felhasználásának a gyerekszobában csak a képzelet szab határt. Ha a tapéta kiválasztásakor figyelembe veszi otthona stílusát, általában harmonikusabb vizuális kifejezést érhet el. Vegye figyelembe a beeső fényt is. Ha a szoba sötét, válasszon világos tapétát.

fontos-tudnivalok-a-szobafestesrol

A szobafestést gyakran érezzük felesleges kiadásnak.

Sokan mondják, hogy ezen lehet spórolni felújításkor. Sokan hiszik azt, hogy az ő tudásuk bőven elegendő lehet a szobák vagy akár az egész ház átfestéséhez. De sose bízzuk a véletlenre! Mert mi, laikusok legtöbbször olyan hibákat vétünk, amire azt gondoljuk, semmiség, mialatt több kárt okozunk, mint gondolnánk.

Szobafestés Szabó
          István
          szobafestővel

Szobafestés Szabó István szobafestővel 2024-ben is!

Nem is kell ragozni, milyen nehéz évek állnak mögöttünk, s milyen furcsa és nehéz év áll még előttünk. Most, hogy nem ragoztuk, fontos azt azonban leszögezni, hogy az élet megy tovább.

szobafestő választás

Cikkünkből megtudhatod, miket is érdemes figyelembe venni szobafestő választáskor.

Továbbá azt is, miért érdemes 2024-ben is szakemberre bízni a munkát és nem saját kezűleg nekikezdeni.

2024 az év színe

2024 az év színe PANTONE 13-1023 Peach Fuzz

Új év, új én, szól a mondás minden év január elsején. Ez az év lehet, új év, új enteriőr. Új belső kép. Az infláció során nem tudunk mindenről lemondani. Nem tudunk mindenen spórolni. Ha itt az idő, akkor újra kell mázolni a falakat, akkor fel kell újítani a belső tereket. Akkor kell glettelés, javítás, festés

Szobafestést
          tervez ,tisztasági festésen gondolkodik?

Szobafestést tervez ,tisztasági festésen gondolkodik?Lecserélné régi tapétáját?

Szobafestés-fesse le a falakat és a mennyezetet.Tisztasági festés! Pillanatok alatt újra olyan mint az új.Tapéta, mint egyszerű megoldás a hálószobába.A mennyezeti stukkó egy klasszikus, ha faltervezésről van szó.