Hogyan alakulnak a szobafestés árak 2023-ban?

Hogyan is lesz mosható egy fal szobafestés után? A szobafestő válaszol!

Szobafestés Szabó István szobafestővel 2023-ban is!

Nem is kell ragozni, milyen nehéz évek állnak mögöttünk, s milyen furcsa és nehéz év áll még előttünk. Most, hogy nem ragoztuk, fontos azt azonban leszögezni, hogy az élet megy tovább. Az infláció sokmindenre megtanít bennünket, félretenni, ami nincs, átgondolni a pénzügyeket. Nem ez a legjobb időszak a befektetésekre és a kockáztatásra. Ez bizonyos. Az élet azonban megy tovább, ami azt jelenti, hogy vannak dolgok, amikről lemondhatunk, van, amiről nem.

A szobafestést gondolhatjuk luxusnak és kizárólag esztétikai jellegűnek. Azonban nem csak ez a funkciója ismert. A helyiségek újrafestése ugyanis egészségi szempontból is fontos. Főként az olyan központi jelentőségű helyiségeké, amiben sokat tartózkodunk. Ilyenek az irodák, a hálószobák, fürdőszobák, konyhák és tantermek is például. Ezeket használjuk a legtöbbet, ezért megtapadnak különféle szennyeződések a falakon. Gomba, penész, dohányfüst, stb. Éppen ezért érdemes pár évente újrafesteni a szobákat akkor is, ha nem tűnnek még lehasználtnak.

Tehát 2023-ban is fontos lesz a szobafestés, hiszen az egészségünk az első.

Nézzük, mik hathatnak ki a szobafestés árának alakulására!

A szobafestés árának alakulása

A szobafestés ára függhet a:

  • javítások mennyiségétől,
  • négyzetmérettől, területtől,
  • a szennyeződés mértékétől,
  • a használandó anyagok minőségétől.

Az ár tehát függhet attól, hogy mennyi javítást kel la festés előtt eszközölni. Ám attól is, hogy mekkora területet kell befesteni, természetesen. Továbbá a szennyeződés mértéke meghatározza azt, hogy elegendő lehet-e egy úgynevezett tisztasági festés. Amennyiben ez nem elegendő, ami maximum kétszeri átkenést jelent, több munkára kell számítani. Valamint az is meghatározhatja nem mellesleg az árat, hogy milyen festékeket, munkaeszközöket választunk. Ne a minőségen spóroljunk, hiszen az olcsóbb általában minőségben is gyengébb. Ez pedig azt fogja jelenteni, hogy most megússzuk, de nemsokára újból neki kell majd látni.

Emlékeztetőül

Foglaljuk tehát össze, mire is érdemes figyelni 2023-ban szobafestés előtt. A szobafestést ne akarjuk csak letudni! Ügyeljünk a minőségi munkaeszközök kiválasztására. Ne bízzuk a véletlenre a munkát! Tervezzünk előre, fogadjunk fel szobafestőt, aki fel is méri a területet előre, így nem fog meglepetés érni bennünket! Akár glettelésről, akár más javításokról legyen szó, munkatársaink mindenben a szolgálatára állnak. Ne feledje a munkálat része lehet az előző tapéták eltávolítása is.

Válassza Ön is Szabó István szobafestő szolgáltatásait, kérjen ajánlatot még ma!

Szabó István
Szobafestő mázoló tapétázó.
Ond vezér utja, 27
Budapest, XIV., 1144 Magyarország
06202567860

A weboldal Adatvédelmi irányelvét elolvastam és tudomásul vettem.